Mogelijke werkervaringsplaatsen
Een werkervaringsplaats kan bestaan uit diverse functies zoals secretariaatmedewerker, receptionist, beleidsmedewerker, communicatiemedewerker, medewerker lotgenotencoördinatie, P&O medewerker, projectassistent, medewerker databank projecten, medewerker info en klachtenopvang, medewerker kunstveiling maar ook isolatiemonteur. Het gaat niet specifiek om het ontwikkelen van de zgn. ervaringsdeskundigheid binnen instellingen, ook al sluiten we dit niet uit. Per werkervaringsplaats wordt een vacature opgesteld.
Belangstelling voor het krijgen een werkervaringsplaats?
Voldoe je aan de volgende voorwaarden:
Veel gestelde vragen:
De werkervaringsplaats bestaat uit werkzaamheden voor 12 - 24 uur per week die
verdeeld kunnen worden over de week. Vaak wordt gewerkt met een opbouw van uren.
De werkervaringsplaats heeft een looptijd van een jaar. Natuurlijk wordt er gekeken naar wat haalbaar en nodig is voor je om tot betaald werk te komen. Zodra je betaald werk vindt, kan de werkplaats in overleg eerder worden beëindigd. De opzegtermijn is een maand.
De werkervaringsplaats is onbetaald. Bij sommige werkervaringsplaatsen bestaat een reiskostenvergoeding voor woon-werk verkeer en/of een reiskostenvergoeding voor de training.
De afspraken worden vastgelegd in de overeenkomst tussen werkervaringsplaatsgever en de werkplaatsnemer. Hierin staan o.a. de afspraken die je maakt over taken, werktijden, naam werkbegeleider en maatje en hoe de begeleiding wordt ingevuld.
Stuur je cv en je motivatie naar info@kansenopwerk.nl Na ontvangst hiervan neemt de coördinator contact met je op.
Nee helaas niet. De werkervaringsplaats in de combinatie met de training vergroot je kansen op de arbeidsmarkt. De werkbegeleiders steunen je in het zoeken van een betaalde baan.
Stuur een mailtje naar info@kansenopwerk.nl.